CELEBRITIES

Η νέα ταινία για τη ζωή του James Dean


7 Σεπτεμβρίου 2013

JAMES-DEAN-K.jpg

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές που θα μεταφέρουν τη ζωή του  στη μεγάλη οθόνη!

Ο Anton Corbijn βρήκε τελικά τους πρωταγωνιστές για τη νέα ταινία-βιογραφία που ετοιμάζει και που σκοπεύει να αναδείξει τα πρώιμα χρόνια του μυθικού θρύλου της μεγάλης οθόνης James Dean.

Οι πρωταγωνιστές θα είναι δύο μιας και ο Corbijn εστιάζει στη σχέση του Dean με τον φωτογράφο και στενό του φίλο Dennis Stock, ο οποίος τον απαθανατίζει σε μια σειρά από σπάνιες σήμερα φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί πριν ακόμα ο Dean λάβει διαστάσεις ειδώλου.

Ο λόγος λοιπόν για τους Dane DeHaan και Robert Pattinson. Και η σειρά-επιλογή αυτή μπορεί να μην αρέσει και τόσο στις θαυμάστριες του Pattinson που θα ήθελαν αυτός να υποδυθεί τον James Dean, άλλα ο Corbijn κάτι παραπάνω θα ξέρει. Έτσι, θα δούμε σαν άλλο James Dean τη γοητευτική φατσούλα του Dane DeHaan («Kill Your Darlings») και στο πλευρό του θα κρατά τη φωτογραφική μηχανή ο Robert Pattinson.

Η ταινία που θα έχει τίτλο «Life» θα μπει σύντομα σε τροχιά υλοποίησης (τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν στις αρχές του 2014), αφού ο σκηνοθέτης έχει πια ολοκληρώσει το «Α Μost Wanted Man», μια κατασκοπική ιστορία βασισμένη σε βιβλίο του διάσημου συγγραφέα και πρώην πράκτορα John le Carré, με τη Rachel McAdams, τον Philip Seymour Hoffman, τον Willem Dafoe και τη Robin Wright (κυκλοφορεί τον Νοέμβριο στη Βρετανία).

Το διαβάσαμε στο Koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.