CELEBRITIES

Ο sexy γιος του Clint Eastwood


19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Scott Eastwood καίει καρδιές στη νέα του φωτογράφηση!

Ο 27χρονος γιος του Clint Eastwood, Scott, από τη σχέση του με την αεροσυνοδό Jacelyn Reeves, φωτογραφίζεται για το τεύχος Οκτωβρίου του αμερικανικού περιοδικού Town & Country, από τον φωτογράφο Noe DeWitt με concept σε ναυτικό στιλ.

Ο μέχρι τώρα σχεδόν άγνωστος γιος του διάσημου ηθοποιού, ξεκίνησε το μόντελινγκ όταν πήγαινε ακόμη κολλέγιο και μετά στράφηκε και προς την υποκριτική, εμφανιζόμενος σε ταινίες όπως το ‘Flags of Our Fathers’, σε σκηνοθεσία του Clint Eastwood, αλλά και στο box office hit του 2008, ‘Gran Torino’.

«Οι άνθρωποι υπέθεσαν πως όλα μου προσφέρθηκαν εύκολα, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Ήμουν μόνος μου και τραβούσα μόνος μου το κουπί.», λέει στη συνέντευξη που δίνει. «Θέλω να είμαι ένας σωστός άνδρας- όχι ένα παιδί-ηθοποιός. Το motto του πατέρα μου ως ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι «Πες την αλήθεια». Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να έχεις εμπειρίες ζωής και να μπορείς να διηγείσαι ιστορίες.»

 [gallery-244286]

Photo Credits: townandcountrymag.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.