CELEBRITIES

Miranda Kerr: «Η ζωή μου είναι πιο ισορροπημένη από ποτέ.»


3 Οκτωβρίου 2013

Πώς και γιατί έχει αλλάξει η ζωή της;

Ως cover girl για το τεύχους Νοεμβρίου του αμερικανικού Cosmopolitan, η Miranda Kerr , λίγους μήνες μετά τη λύση της συνεργασίας της με τη Victoria’s Secret, μιλάει για το πώς έχουν αλλάξει το επαγγελματικό της πρόγραμμα, αλλά και η οικογενειακή της ζωή.

Pic (3)

«Η ζωή μου είναι πιο ισορροπημένη από ποτέ. Υπήρχε τόση απόρριψη στην αρχή.», λέει για την καριέρα της. «Τα μοντέλα είναι από τα πιο ανασφαλή άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ. Τους λένε συνέχεια ότι δεν είναι αρκετά καλά. Πρέπει πραγματικά να εξασκηθείς στο να αγαπήσεις τον εαυτό σου.»

Pic (2)

Όσο για την οικογενειακή της ζωή, η όμορφη Miranda φροντίζει να περνά όσο καλύτερα μπορεί στον ελεύθερο χρόνο που της απομένει, αφήνοντας τον σύζυγό της, Orlando Bloom, να τη φροντίζει και αισθανόμενη όσο περισσότερο μπορεί γυναίκα: «Μην αισθάνεσαι σαν να πρέπει να κάνεις και να είσαι τα πάντα. Άφησε τον άνδρα να κάνει μερικά πράγματα για εσένα, γιατί εάν νοιάζεται για εσένα, θα το θελήσει. Όταν επιστρέφω στο σπίτι, δεν είμαι το αφεντικό όπως είμαι στη δουλειά- μπαίνω σε έναν πιο γυναικείο ρόλο. Βγάζω τα ρούχα μου και φοράω τη μεταξωτή Stella McCartney ρόμπα μου. Θα βάλω ένα κόκκινο κραγιόν ή ένα κόκκινο μανό και μου ανεβαίνει το ηθικό. Και τα sexy εσώρουχα σου δίνουν επίσης μία σπίθα. Συλλέγω εσώρουχα από τα ταξίδια μου. Δαντέλα, εσώρουχα, bodysuits… είναι σαν σουβενίρ.»

Pic (4) Photo Credits: Cosmopolitan.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.