Παρέα η μητέρα της και τον Kanye.
Μετά το ετήσιο γκαλά του Hollywood Women Reporter, η Kim Kardashian και ο Κanye West πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στο πολυκατάστημα Barney’s της Νέας Υόρκης. Η Κim έβαλε τα "χρυσά" της και βρέθηκε παρέα με την μητέρα της Kris Jenner στον οίκο Chanel όπου ο φακός τις αποθανάτισε να επιλέγουν την επόμενη αγορά τους. Η Κim εκθαμβωτική όσο ποτέ έλαμπε με το χρυσό φόρεμα και τα χρυσά πέδιλα.
[gallery-282172] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της