CELEBRITIES

Η Kim Kardashian μας ξαναδείχνει τη μικρή North


18 Ιανουαρίου 2014

PicMonkey-Collage40.jpg

Καλεσμένη στην εκπομπή "The Ellen DeGeneres Show".

Στην εκπομπή "The Ellen DeGeneres Show" βρέθηκε για συνέντευξη η Kim Kardashian και έκτος από όλα όσα συζήτησαν οι δυο τους, η Kim αναφέρθηκε στη δύσκολη εγκυμοσύνη της αλλά και στην καθημερινότητά της με τον Kanye West και την κόρη τους. Η Kim ανέφερε πως ο Kanye είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς και πως η North τη μια μέρα μοιάζει με την ίδια ενώ την άλλη με τον πατέρα της, αφού αλλάζει καθημερινά.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, η ίδια δήλωσε πως ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος για αυτήν, αφού αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας αλλά πήρε και αρκετά κιλά. Παρόλα αυτά μετά τη γέννηση της μικρής North η ίδια αναφέρει πως θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά αλλά δε θα σύστηνε σε καμία γυναίκα την περίοδο της εγκυμοσύνης..

Τέλος, η Kim δε δίστασε για ακόμη μια φορά να μας δείξει και την μικρή της κόρη, North, αυτή τη φορά όχι μέσα από τα social media αλλά από την τηλεόραση. Να δούμε τι άλλο θα κάνει για τη διασημότητα;

North West  

Οι φωτογραφίες της North, που έδειξε η Kim στην εκπομπή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.