CELEBRITIES

Ψηφίστε για την Jennifer Lawrence;


26 Φεβρουαρίου 2014

Τι πιστεύετε λοιπόν; Θα είναι και φέτος νικήτρια.

Η ερμηνεία την νεαρής Jennifer Lawrence στο “American Hustle” –ταινία που είναι προτεινόμενη για το Oscar Καλύτερης Ταινίας- είναι ομολογουμένως εκπληκτική. Βλέποντας τη να υποδύεται την καταθλιπτική, ρηχή 35άρα απορεί κανείς αν η κοπέλα αυτή είναι μόλις 23. Αφού απέσπασε όλες τις καλές κριτικές και φυσικά το πολυπόθητο αγαλματάκι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στον "Οδηγό Αισιοδοξίας", και όλα τα βλέμματα στην περσινή τελετή με το chic “Dior” πέσιμο στις σκάλες τις σκηνής, φέτος πάει με αέρα νικήτριας στο Kodak Theatre. Έχει ήδη πάρει όλα τα προηγούμενα βραβεία στην κατηγορία της και το Oscar για τον Β’ Γυναικείο ρόλο είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι δικό της.

Η Ακαδημία όμως που και που κάνει τις εκπλήξεις της και το Oscar βρίσκεται σε χέρια που δεν σου περνούσαν από το μυαλό. Η λογική της επιτροπής είναι λίγο ως πολύ γνωστή αλλά το ενδεχόμενο των εκπλήξεων είναι αυτό που κάνει τα Oscars ξεχωριστά. Εσείς τι λέτε όμως;

[gravityform id="78" name="POLL - Oscar -Jennifer Lawrence" title="false" description="false"]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.