CELEBRITIES

Έφτασε η βραδιά των Oscars


2 Μαρτίου 2014

Photo Credits: Vanity Fair

Τα Οscar για τις γυναίκες είναι κάτι σαν το champions leauge ή το mundial για τους άντρες.

Ξεχνάμε τα πάντα και μπορούμε να κάνουμε focus σ΄αυτά για ώρες, μέρες, βδομάδες, μέχρι τη μεγάλη βραδιά. Είναι ο μόνος θεσμός που δικαίως έχει τόση υπερβολή σ΄όλα τα επίπεδα.

Μόλις ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες αρχίζουν τα πρώτα στοιχήματα για τους νικητές. Σχόλια για την καλύτερη ερμηνεία, αναδρομή στο παρελθόν «Θυμάστε τότε που ο τάδε…», κριτική για τα ρούχα και τις εμφανίσεις των stars. Ποια γέρασε, ποια είχε τα πιο ωραία μαλλιά, ποια έκανε λάθος στιλιστική επιλογή κτλ.

Για μας τα Οscar είναι μια βραδιά με φίλους και γέλια. Κάτι σαν γιορτή. Μαζευόμαστε στο σπίτι μου, μαγειρεύουμε, γιατί είναι και μεγάλη η βραδιά και ξενυχτάμε παρέα. Περιέργεια, αγωνία, συγκίνηση, χαρά, λάμψη, θαυμασμό. Αυτές τις λέξεις θα χρησιμοποιούσαμε για να τα χαρακτηρίσουμε. Γιατί μιλάμε για 85 απονομές και 2.766 αγαλματίδια.

Αδιαμφισβήτητα, ο μόνος θεσμός που έχει διατηρήσει τόσα χρόνια την αίγλη και το κύρος του. Μπορεί την ημέρα των Oscar να βλέπουμε τους αστέρες του Hollywood να ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, αλλά υπάρχει πολύ δουλειά πίσω απ΄ αυτό. Η ιδέα, ο δημιουργός της, οι σκηνοθέτες, οι ηθοποιοί, οι ενδυματολόγοι, οι τεχνικοί και πόσοι ακόμη άνθρωποι που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό, έχουν βάλει το ταλέντο τους, την ενέργειά τους, έχουν επενδύσει ψυχικά, έχουν εμπιστευτεί τα όνειρά τους, για να μας μεταφέρουν αβίαστα σ΄έναν άλλο κόσμο, σε μια καινούρια κατάσταση, σε νέους συναισθηματικούς προβληματισμούς.

Αν το δούμε λοιπόν απ΄την πλευρά αυτή, the Oscar goes to… Μείνετε λοιπόν συντονισμένες γιατί μας περιμένει μεγάλη βραδιά...

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.