CELEBRITIES

Ellen Degeneres: Έδωσε 1000€ φιλοδώρημα στον πιτσαδόρο


4 Μαρτίου 2014

Αυτό κι αν είναι φιλοδώρημα...

Η Ellen Degeneres επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στον άνθρωπο που έφερε τις πίτσες στο Dolby Theater.

 Αν και μετά τις πίτσες μάζεψε λεφτά από τους διάσημους βάζοντας τα σε ένα καπέλο, η Degeneres δεν έδειξε να τα δίνει στον άνθρωπο που μοίρασε τις πίτσες στο κοινό.

 Ωστόσο την επόμενη μέρα στην εκπομπή της, η Ellen είχε καλεσμένο τον Έντγκαρ Μαρτιρόισαν, τον άνθρωπο που μοίρασε τις πίτσες και που όπως αποδείχθηκε ήταν και ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Big Mama's & Papa's.

 Ο ιδιοκτήτης μίλησε για την εμπειρία του στο Dolby Theater, αποκάλυψε πως ήθελε πάντα να γνωρίσει την Julia Roberts, ενώ παράλληλα ήταν και τυχερός, καθότι η Ellen του έδωσε 1000 δολάρια από τα tips και την παραγγελία!

 Εκτός από τον Brad pitt που δοκίμασε από τους πρώτους, άλλοι σταρ που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην πεντανόστιμη πίτσα, ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς, η Μέριλ Στριπ, ο Τζάρεντ Λέτο που πήρε ένα για τη μητέρα του, η Τζένιφερ Λόρενς, ο Μάρτιν Σκορτσέζε, ο Χάρισον Φορντ, ο Κέβιν Σπέισι, ο Τζέιμι Φοξ, ο Νταξ Σέπαρντ και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ με τη γυναίκα του Τζένα. Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, αν και του προσφέρθηκε κομμάτι, δεν δέχτηκε.

Δείτε το video στο koolnews.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.