CELEBRITIES

Τρεις γυναίκες που ξεχώρισαν στο χώρο του modeling


10 Απριλίου 2014

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στις Candice Swanepoel, Kate Upton και  Nina Agdal!

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο αφιέρωμα που έγινε παγκοσμίως και στις τρεις γυναίκες, σε αυτά τα θηλυκά, στα τρία κορίτσια που έκαναν τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα και τις παραλίες δικές τους σε χρόνο dt. Candice Swanepoel, Kate Upton και  Nina Agdal μπαίνουν στο μικροσκόπιο, κάθε μία ξεχωριστά και όλες μαζί!

4

Lifetime: Η 26χρονη Candice γεννήθηκε το 1988 στη Νότιο Αφρική και ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της μόδας το 2010 όταν και υπέγραψε με τη Victoria Secret. Εκεί παραμένει ακόμα για να είναι σήμερα το πιο ακριβοπληρωμένο της μοντέλο, να ανοίγει τις επιδείξεις της και να έχει την ευκαιρία να φοράει σουτιέν αξίας 10.000.000. Από την πρώτη της χρονιά έκανε το μπαμ, καθώς ψηφίστηκε στην θέση 61 του περιοδικού FHM για τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη το 2010 και την επόμενη στη θέση 62, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία του Maxim για το 2012 ήταν 31η. Δείτε τη συνέχεια στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.