CELEBRITIES

Ποια είναι η διάσημη νονά της γλυκύτατης Harper Beckham;


15 Απριλίου 2014

Είναι ηθοποιός και μία από της καλύτερες φίλες της Victoria Beckham.

Είναι διάσημη, όμορφη και sexy. Είναι ηθοποιός και μία από της καλύτερες φίλες της Victoria Beckham, από τότε που οι Becks μετακόμισαν στην Αμερική. Η καριέρα της μεγάλη και ακόμα πιο μεγάλη η προσφορά της και το φιλανθρωπικό της έργο!

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό του Hollywood και της αμερικανικής τηλεόρασης Eva Longoria, η οποία έχει βαφτίσει την αξιολάτρευτη κόρη του παλαίμαχου σταρ David Beckham και της τραγουδίστριας-μοντέλου, στιλίστριας και επιχειρηματίας Victoria Beckham, τη μικρή Harper Seven Beckham.

Η Eva Longoria γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1975 στο Κόρπους Κρίστι του Τέξας, από Μεξικανοαμερικάνους γονείς, εξίσου και τα σέξι Λατινοαμερικάνικα γονίδια. Μέχρι να καθιερωθεί και να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται πέρασε από διάφορες δουλειές, με χαρακτηριστικότερη αυτή στα Wendy's για 3 χρόνια κατά τη διάρκεια που πήγαινε παράλληλα και σχολείο.

CaptureΔιαβάστε περισσότερα στο koolnews.gr. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.    

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.