CELEBRITIES

H Kim Kardashian έπεσε!


17 Απριλίου 2014

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης!

Η Kim Kardashian συνεχίζει τις αμείωτες προσπάθειες να επανέλθει σε πλήρη φόρμα και μέσα στο πρόγραμμα της περιλαμβάνεται και το ποδήλατο. Μόνο που φαίνεται ότι κάπου στράβωσε το πετάλι και η Kim έπεσε κάτω και χτύπησε.

Με στιλ Audrey Hepburn η Kim έκανε ένα διαφημιστικό για αναψυκτικό στο Μαϊάμι και καθώς έκανε ορθοπεταλιές σε ένα δρομάκι έχασε τον έλεγχο και έγινε ένα με το έδαφος. Μάλιστα, την ώρα που οι φωτογράφοι είχαν σταθεί από πάνω της να την απαθανατίσουν, εκείνη βογκούσε και πονούσε. Ευτυχώς, η περιφέρεια της λειτούργησε σαν σάκος για να εξομαλύνει το χτύπημα. Μόλις σηκώθηκε έπιασε το κεφάλι της και το χάιδευε. Τώρα όλο αυτό φαίνεται κάπως ψεύτικο αν κρίνουμε από τις κάμερες και από το πόση ώρα ήταν ξαπλωμένη κάτω. Μπορεί να ήταν και για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ. Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.