CELEBRITIES

Ο Justin Timberlake έδωσε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ


26 Απριλίου 2014

Η καλύτερη στιγμή του σερβιτόρου είναι όταν έρχεται το τέλος της βραδιάς και κάθεται να μετρήσει τα φιλοδωρήματα που μάζεψε. Ο σερβιτόρος όμως σε μπαρ της Κολωνίας μάλλον θα χρειαστεί πολύ ώρα για να μετρήσει μιας και είχε την τύχη να εξυπηρετεί τον διάσημο τραγουδιστή και να γεμίσει τις τσέπες του με 3.000 ευρώ.

Ο Justin Timberlake βρίσκεται στην πόλη της Γερμανίας για την περιοδεία του και στο άφτερ πάρτι που έγινε σε κλαμπ της περιοχής έδωσε πουρμπουάρ σε σερβιτόρο το αστρονομικό ποσό, το οποίο αντιστοιχεί σε δύο μηνιάτικα. Για την ακρίβεια ο Timberlake έδωσε 4.000 δολάρια και ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του κλαμπ να δηλώσει στη Daily Mail: «Ήταν ευδιάθετος, είναι ένας τζέντλεμαν. Μας ξάφνιασε όλους». Βέβαια, αυτό το ποσό για τον Timberlake είναι όπως το ένα ευρώ για εμάς τους κοινούς θνητούς, μιας και βάζει στην τσέπη του κάθε χρόνο κοντά στα 30 εκατομμύρια.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.