CELEBRITIES

20η θέση στην Eurovision η Ελλάδα με τους Freaky Fortune


11 Μαΐου 2014

Τελικά η Conchita Wurst και το Rise Like A Phoenix τα κατάφεραν και του χρόνου η Eurovision θα γίνει στην Αυστρία. Δεκατρείς χώρες έδωσαν 12αρι στην Conchita, 10 χώρες ψήφισαν γενικά την Ελλάδα και τους Freaky Fortune που πήραν την 20η θέση.

Ήταν ανάμεσα στα φαβορί και το επιβεβαίωσε με μία δύσκολη νίκη, η οποία οριστικοποιήθηκε 6 χώρες από το τέλος. Ο λόγος για την Conchita που με το τραγούδι της πήρε την πρωτιά με 290 βαθμούς και 13 χώρες να της δίνουν το 12αρι. Στη δεύτερη θέση η Ολλανδία που κόντραρε μέχρι τέλους και τρίτη η Σουηδία.

Η Ελλάδα από την άλλη και οι Freaky Fortune δεν κατάφεραν κάτι αξιόλογο και η 20η θέση ήρθε φυσιολογικά, καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας ήμασταν μεταξύ 18 και 21. Και πως να είναι αλλιώς όταν μόλις 10 χώρες μας έδωσαν από 1 μέχρι 7 βαθμούς και όλες οι υπόλοιπες το απόλυτο μηδέν. Η 20η θέση είναι και η χειρότερη που έχουμε πάρει ποτέ στα 43 χρόνια που είμαστε στο θεσμό.

Αναλυτικά οι βαθμοί της Ελλάδας:

7: Αρμενία

6: Λευκορωσία

4: Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Γεωργία

3: Ιταλία

2: Αλβανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ

1: Μάλτα

Δείτε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.