CELEBRITIES

O Kennedy φαίνεται να εμπλέκεται στην δολοφονία της Marilyn Monroe


18 Μαΐου 2014

Η Marilyn Monroe πέθανε στις 4 Αυγούστου του 1962 και η ιατρική γνωμάτευση της εποχής έκανε λόγο για αυτοκτονία. Δύο δημοσιογράφοι όμως έψαξαν πολύ και κυκλοφόρησαν ένα βιβλίο στο οποίο λένε εναργώς ότι ο Bobby Kennedy διέταξε τη δολοφονία της επειδή ετοιμαζόταν να ξεμπροστιάσει αυτόν και τον αδερφό του John Kennedy.

Όπως επικοινωνεί η Daily Mail, o Jay Margolis, ένας από τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με τη ζωή της Marilyn όσο κανείς στις ΗΠΑ, και ο Richard  Buckskin των New York Times, συγγραφέας 30 βιβλίων, συνεργάστηκαν για να συντάξουν ένα βιβλίο που προχωράει σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ότι δηλαδή, ο Bobby Kennedy οργάνωσε σχέδιο δολοφονίας της Monroe που θα το έκαναν να φανεί ως αυτοκτονία, με συνεργούς τον κουνιάδο του και ηθοποιό  Peter Lawford και τον ψυχίατρο της ντίβας που θα της έδινε και το τελειωτικό χτύπημα με θανάσιμη ένεση πεντοβαρβιτάλης στην καρδιά.

Στο βιβλίο The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed, βλέπουμε μάλιστα και δήλωση του Lawford που το λέει ξεκάθαρα: «Ο Bobby ήθελε να της κλείσει το στόμα άσχετα με τις συνέπειες». Επιπλέον, ένας από τους νοσοκόμους που έφτασε πρώτος στο σπίτι της Monroe είχε πει τότε ότι είδε τον ψυχίατρο να της καρφώνει την ένεση στην καρδιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.