CELEBRITIES

Gisele Bundchen: Η sexy φωτογράφησή της για το Μουντιάλ


28 Ιουνίου 2014

22.png

Είναι φανατική οπαδός της Βραζιλίας.

Η Gisele Bundchen φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό για το Μουντιάλ και δηλώσει σίγουρη για την νίκη της Βραζιλίας. Φέτος η Gisele συμπληρώνει 20 χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ και στα 33 της είναι ακόμα λαμπερή και σέξι ενώ είναι το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Η ίδια ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ στην εθνική ομάδα. Όμως η συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό του πρακτορείου μοντέλων Elite και η συνάντησή της με τον Alexander McQueen άλλαξαν μια για πάντα την πορεία της.

1

Η Gisele μίλησε στο περιοδικό Elle για το πάθος της με τον αθλητισμό: «Από παιδί ασχολιόμουν με τα σπορ. Ήμουν αρχηγός της ομάδας βόλεϊ. Έπαιζα στο γήπεδο σε ομάδα των 6 και μπιτς βόλεϊ σε γκρουπ των 2. Αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Πήγαινα για τζόγκινγκ σχεδόν γυμνή ακόμα και το χειμώνα. Είμαι εθισμένη».

2

Η όμορφη Βραζιλιάνα φωτογραφήθηκε με τα χρώματα της χώρας της για το περιοδικό και δηλώνει φανατική θαυμάστρια της Εθνικής Ομάδας ενώ δηλώνει σίγουρη για την επικράτηση της Βραζιλίας στο Μουντιάλ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.