CELEBRITIES

O Vin Diesel σπάει την σιωπή του


4 Αυγούστου 2014

Μίλησε για τον Paul Walker!

Ο Vin Diesel ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του αδικοχαμένου Paul Walker. Ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Live with Kelly and Michael» το βράδυ της Παρασκευής, όπου έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του για το θάνατο του φίλου του.

Ο ηθοποιός πήγε στην εκπομπή για να παρουσιάσει την νέα ταινία στην οποία έχει λάβει μέρος «Guardians of the Galaxy», όπου χάρισε την φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες. Ο Diesel μίλησε για τους κινδύνους που είχαν τα γυρίσματα των ταινιών «Fast and Furious» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Paul.

« Ήταν ένα βαρύ πράγμα, Michael...» είπε ο ηθοποιός για τον θάνατο του φίλου του και συνέχισε: «Στο παρελθόν ήμουν μπράβους και είχα χάσει αρκετούς συναδέλφους στη δουλειά. Όμως, η αδελφική σχέση που είχα με τον Paul ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήταν κάποιος που ... μεγαλώσαμε στην δουλειά μαζί, γίναμε μαζί διάσημοι. Και ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να θρηνείς κάποιον και να πρέπει στα γυρίσματα να μιλάς σαν να τον έχεις μπροστά σου».

«Είναι μία από τις σκοτεινότερες στιγμές στο ταξίδι μου,» δήλωσε ο Diesel «Ναι. Ναι ρε παιδιά, ξέρετε ότι είναι δύσκολο. Όλοι έχουμε χάσει αγαπημένα μας πρόσωπα.»

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.