CELEBRITIES

Δείτε πόσο πάχυνε ο Ronaldo...


6 Αυγούστου 2014

Το βάρος του αποτελούσε θέμα συζήτησης πριν καν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Από τότε που κρέμασε όμως τα αθλητικά του παπούτσια, ο Ronaldo αφέθηκε τελείως. Και κάνει ότι μπορεί για να μην θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που είχε κερδίσει το παρατσούκλι «φαινόμενο».

Ο Βραζιλιάνος κάνει διακοπές στην Ίμπιζα αυτές τις ημέρες. Όταν δεν έχει βουτηγμένο το χέρι του σε ένα σακουλάκι πατατάκια, κρατάει ένα τσιγάρο ή ένα ποτήρι με κοκτέιλ, αφού ο Ronaldo περνά τις ώρες του πίνοντας, καπνίζοντας και τρώγοντας.

Η μόνη αθλητική δραστηριότητα στην οποία επιδίδεται πλέον ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής με την τεράστια κοιλιά είναι οι βουτιές, με τις οποίες... τρομάζει τον κόσμο, εξαιτίας του τεράστιου μεγέθους του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το «φαινόμενο» αποτελεί μία ζωντανή απόδειξη πως ίσως τελικά πράγματι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλιά. Γιατί όσο είναι στην Ίμπιζα συνεχώς τον περιτριγυρίζουν αρκετές καλλίγραμμες με μπικίνι.

Δείτε τις φωτογραφίες στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.