CELEBRITIES

Ο Έλληνας σκηνοθέτης που απέρριψε τον Mel Gibson


13 Αυγούστου 2014

giorgos-miliotis.jpg

Από τη νέα του ταινία με τίτλο "Mad Max: Fury Road".

Τους λόγους για τους οποίους τελείωσε τον Mel Gibson ως Mad Max (τον ρόλο που τον ανέδειξε στην κινηματογραφική βιομηχανία) εξηγεί ο ομογενής σκηνοθέτης Γιώργος Μηλιώτης, γνωστός στο Hollywood ως George Miller).

Συγκλονίστηκα όταν ξέσπασαν τα σκάνδαλα γύρω από το πρόσωπο του Mel Gibson δηλώνει ο ίδιος, αλλά συμπληρώνει ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν τον χρησιμοποίησε στη νέα του ταινία Mad Max: Fury Road στην οποία πρωταγωνιστεί ο 36χρονος Tom Hardy.

Ο George Miller δήλωσε πως θέλει να κάνει άλλες δυο ταινίες Mad Max και ο 58χρονος Gibson «θα ήταν πολύ μεγάλος». «Ράγισε η καρδιά μου όταν ξέσπασαν σκάνδαλα με πρωταγωνιστή το Mel. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και σκηνοθέτης και έχει να προσφέρει ακόμα πολλά» είπε ο George Miller.

Η ταινία του Mad Max: Fury Road είναι ήδη έτοιμη και θα προβληθεί σε λίγους μήνες. Το νέο του φιλμ Mad Max: Fury Road είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί μετά τις πετυχημένες ταινίες του κινούμενων σχεδίων Happy Feet.

Ο ομογενής σκηνοθέτης, που κέρδισε το Όσκαρ κινουμένων σχεδίων για την πρώτη του ταινία Happy Feet, ήταν υποψήφιος για Όσκαρ τρεις φορές στο παρελθόν, το 1993 για το σενάριο της ταινίας Lorenzo's Oil και το 1996 για την ταινία Babe στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας και σεναρίου. Για την ταινία Babe είχε κερδίσει Όσκαρ καλύτερης παραγωγής.

Ο Miller, που έλκει την καταγωγή του από τα Κύθηρα, σπούδασε γιατρός αλλά έγινε διάσημος σκηνοθετώντας τον Mel Gibson στην τριλογία Mad Max. Ακολούθησαν κι άλλες ταινίες με πρωταγωνιστές διάσημους ηθοποιούς του Hollywood (Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Σερ κ.α.), αλλά το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα του πριν από το Happy Feet ήταν η παραγωγή της ταινίας Babe, το ζωηρό γουρουνάκι, που του απέφερε και Όσκαρ, ενώ ο ίδιος σκηνοθέτησε τη συνέχεια Το μικρό γουρουνάκι στη μεγάλη πόλη.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.