CELEBRITIES

Ποιοι διάσημοι επισκέφθηκαν τη χώρα μας


30 Αυγούστου 2014

22.png
Για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ότι η χώρα μας αποτελεί ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου αποδεικνύεται για ένα ακόμα καλοκαίρι αφού εκπρόσωποι της διεθνούς σόουμπιζ πάτησαν τα ελληνικά εδάφη και από ό,τι φαίνεται το απήλαυσαν ιδιαίτερα!

Νούμερο ένα προορισμός ανακηρύχθηκε η Μύκονος. Το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared επισκέφθηκε για μία ακόμα φορά το νησί των ανέμων όπου παρέα με τον καλό του φίλο, Λάκη Γαβαλά, έδειξε τις επιδόσεις του στα ξέφρενα πάρτι. Παράδειγμα το οποίο ακολούθησε και ο συνάδελφός τους-μετρ της μόδας, Julien Macdonald, που χάρηκε τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και τα beach μπαρ του κοσμοπολίτικου μέρους.

2Και αφού μιλάμε για κοσμικά γεγονότα και ξενύχτια, δεν θα μπορούσε από τη λίστα των επωνύμων να απουσιάζει το κακό κορίτσι, Lindsay Lohan. Η ηθοποιός δεν ξεκολλούσε από τη Μύκονο αφού είχε εντυπωσιαστεί τόσο από τις παραλίες όσο και από τη νυχτερινή ζωή. Μία ακόμα όμορφη κυρία που αναστατώνει το νησί είναι και η Κατερίνα Σικινιώτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.