CELEBRITIES

Έχασε την μάχη με το θάνατο η Joan Rivers


5 Σεπτεμβρίου 2014

1409249798_185469137_-joan-rivers-467.jpg

Είχε βγει από την εντατική.

Ένα προγραμματισμένο χειρουργείο λαιμού υποτίθεται πως ήταν αλλά κατέληξε άδοξα. Από τις 28 Αυγούστου, η Joan Rivers έδινε μάχη με το θάνατο εξαιτίας μίας επιπλοκής του χειρουργείου, όταν και σταμάτησε να αναπνέει. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και χτες η διάσημη παρουσιάστρια νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα ώστε να μπορούν οι γιατροί να ελέγχουν την κατάστασή της. Λίγες ώρες μετά, ο οργανισμός της δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στο Mount Sinai Hospital.

"Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της μητέρας μου. Πέθανε σήμερα στις 1:17 μ.μ. περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της και στενούς φίλους. Εγώ και ο γιος μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλο το προσωπικό του  Mount Sinai Hospital νοσοκομείου για τη φροντίδα που παρείχαν στη μητέρα μου. Eγώ και ο Cooper είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη, υποστήριξη και τις προσευχές που λάβαμε από όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερη χαρά της μητέρας μου στη ζωή ήταν να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Αν και είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, ξέρω πως η τελευταία της ευχή θα ήταν να ξαναγελάσουμε", αναφέρει η κόρη της, Melissa.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.