CELEBRITIES

O Ronaldo και η Irina Shayk κατέστρεψαν τη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου


11 Σεπτεμβρίου 2014

Στις διακοπές τους στη Μύκονο!

Σε μπελάδες έβαλε τον Christino Ronaldo το γαλλικό κανάλι Μ6 που αποκάλυψε το χάος το οποίο άφησε πίσω του, φεύγοντας από τη βίλα που νοίκιαζε το καλοκαίρι στη Μύκονο με την Irina Shayk.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Enquête Exclusive, ταξίδεψε μέχρι τη Μύκονο και έκανε ρεπορτάζ για τον τρόπο που ο Ronaldo και η Irina κατέστρεψαν την πολυτελέστατη βίλα όπου διέμεναν στον Άγιο Λάζαρο. Το κανάλι παρουσίασε στο κοινό εικόνες ντροπής, με το χώρο που άφησε πίσω το ζευγάρι να είναι όχι μόνο ακατάστατος, αλλά βρώμικος και κατεστραμμένος.

Κατεστραμμένοι καναπέδες από ποτά, καρέκλες να επιπλέουν στην πισίνα, μαξιλάρια πεταμένα στα μπαλκόνια, σκουπίδια μέσα στην κουζίνα και σπασμένα γυαλιά παντού σκορπισμένα στη βίλα, ήταν μόλις μερικές από τις εικόνες που αντίκρισαν οι υπεύθυνοι μόλις μπήκαν στο χώρο μετά την αποχώρηση των Ronaldo-Irina. Η βίλα, η οποία ανήκει στην οικογένεια Αγγελόπουλου, υπέστη ζημιές 30.000 ευρώ, ενώ έπρεπε να επιδιορθωθεί άμεσα για να μπορέσουν να έρθουν οι νέοι ενοικιαστές, δημιουργώντας ένα ακόμα πρόβλημα στους ιδιοκτήτες.

Το ζεύγος δεν είχε ούτε την… ευγενή καλοσύνη να πετάξει τα σκουπίδια του ή να μαζέψει τα άπλυτα πιάτα (με υπολείμματα φαγητών μέσα) από το τραπέζι. Και καλά ο Ronaldo, πάει στο καλό. Αυτή η Irina δεν έχει μάθει ούτε ένα πιάτο να πλένει; Πάντως το ζευγάρι κατάφερε να γίνει διεθνώς ρεζίλι σε χρόνο – ρεκόρ. Να δούμε τώρα ποιος θα τους νοικιάσει ξανά βίλα.

Δείτε φωτογραφίες στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.