CELEBRITIES

Σε σοβαρό ατύχημα ενεπλάκη ο Πρίγκιπας Harry


13 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν η μεγάλου κυβισμού μηχανή άνδρα της ασφάλειάς του συγκρούστηκε με ένα ταξί μάρκας Toyota Prius μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Ο Πρίγκιπας Harry ήταν καθ' οδόν για το Invictus Games, ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, στο οποίο συμμετέχουν αθλητές με ειδικές ανάγκες. Ο ίδιος επέβαινε σε ένα Range Rover και όπως πάντα συνοδευόταν από άντρες της προσωπικής του ασφάλειας που τον ακολουθούσαν με αυτοκίνητα και μηχανές. Ακριβώς έξω από τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου ένας από τους άνδρες που τον συνόδευαν με μηχανή συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και εκσφενδονίστηκε περίπου 30 μέτρα μακριά από τον τόπο της σύγκρουσης.

prigipas-harry-atyxima-9-570

Φοβούμενοι για τρομοκρατικό χτύπημα οι υπόλοιποι άντρες ασφαλείας ανέπτυξαν ταχύτητα και απομακρύνθηκαν, ενώ ούτε στον Πρίγκιπα Χάρι επετράπη να παραμείνει στο σημείο. Φανερά ανήσυχος, θέλησε να μείνει κοντά στον τραυματισμένο άντρα, όμως θεωρήθηκε σωστό να δοθεί προτεραιότητα στην ασφάλειά του και να αποχωρήσει.

Ο άντρας ασφαλείας του Παλατιού είναι καλά στην υγεία του και έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκλωβίστηκε στο όχημά του και τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.