CELEBRITIES

H Kendall Jenner ντρέπεται για την αδερφή της, Kim


16 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν την θέλει στα catwalk που συμμετέχει.

Αυτές τις αδερφές δεν τις λες και αγαπημένες. Η κόντρα τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής αλλά αυτή τη φορά η 19χρονη Kendall ξεπέρασε τα όρια με τις πράξεις και τις δηλώσεις της. «Θέλω να φτάσω πολύ ψηλά στο modeling και το μόνο που δε θα με βοηθήσει είναι το όνομά μου. Δε θέλω να ξέρουν στο χώρο πως είμαι αδερφή της Kim Kardashian», δήλωσε το πολλά υποσχόμενο μοντέλο και άφησε τους πάντες άφωνους.

Η Kendall έχει ανέβει πολύ επαγγελματικά το τελευταίο διάστημα και κλείνει τη μια δουλειά πίσω από την άλλη. Παρόλα αυτά δεν όχι μόνο δεν πιστεύει πως η αναγνωρισιμότητα που κέρδισε ως η μικρή αδερφή της Kim Kardashian την έχει βοηθήσει, αντιθέτως θεωρεί πως η Kim μόνο κακή δημοσιότητα της έχει προσφέρει.«Υπήρξαν πολλοί που με απέρριψαν σε δουλειές επειδή κατάλαβαν ποια είμαι και άλλοι οι οποίοι δεν με αναγνώρισαν και αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί μου. Προσωπικά, παρακαλάω να μην με αναγνωρίζει ο κόσμος», δήλωσε η μικρή αδερφή της Kim και δεν έμεινε μόνο σε αυτό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Kendall παραδέχτηκε πως έχει απαγορεύσει στην Kim να πηγαίνει στις επιδείξεις της γιατί δεν θέλει ο κόσμος να τη συνδέει μαζί της. Όσο για την Kim; Δε μοιάζει να πτοείται καθώς είναι πλέον τόσο περιζήτητη που το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί είναι η μικρή ετεροθαλής αδερφή της.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.