CELEBRITIES

H Cara σε πολύ άσχημη κατάσταση


16 Σεπτεμβρίου 2014

Μαζί της η αδερφή της Poppy, η οποία την βοηθάει και η Suki Waterhouse!

Σε αρκετή δύσκολη κατάσταση φαίνεται να είναι το διάσημο μοντέλο, Cara Delevingne. Χθες το βράδυ απαθανατίστηκε μαζί με την αδερφή της, Poppy και την Suki Waterhouse να αποχωρούν από το ξενοδοχείο τους στο Λονδίνο και να πηγαίνουν σε ένα party, το οποίο είχε διοργανωθεί με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας.

Cara Delevingne, Suki Waterhouse pictured leaving Claridges hotel before arriving at a LFW party, London UK 15/09/14 Ενώ λοιπόν και οι τρεις ήταν περιποιημένες και φορούσαν επίσημα ρούχα, η Cara έδειχνε ζαλισμένη, σαν να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η Poppy ήταν δίπλα της και την κρατούσε από το χέρι συνεχώς, ενώ στη συνέχεια την βοήθησαν και οι άνδρες της ασφάλειας.

Cara Delevingne, Suki Waterhouse pictured leaving Claridges hotel before arriving at a LFW party, London UK 15/09/14 Η Poppy προσπαθούσε να μην δώσει έμφαση στην κατάσταση της αδερφής της, αυτό όμως ήταν σχεδόν αδύνατον. Μάλιστα τις φορούσε και μαύρα γυαλιά για να μην φαίνονται τα μάτια της. Στις φωτογραφίες ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Cara παραπατάει... Απ'ότι όλα δείχνουν η Cara ακολουθεί πιστά τα λανθασμένα βήματα του διάσημου μοντέλου Kate Moss.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.