CELEBRITIES

Victoria Beckham is wearing Victoria Beckham


22 Σεπτεμβρίου 2014

Η σιδηρά κυρία στο χώρο της μόδας.

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δυνατές γυναικείες προσωπικότητες που επηρεάζουν κυρίως τον κόσμο της μόδας παγκοσμίως. Η Victoria Beckham έχει το προφίλ της επιτυχημένης συζύγου αλλά και επιχειρηματία και φυσικά της μαμάς. Η συμμετοχή της στο μουσικό group Spice Girls ήταν μόνο η αρχή για μία καριέρα που τελικά κατέληξε στο fashion design.

Από το 2008 η Victoria Beckham ξεκίνησε το δικό της fashion brand που φέρει το όνομά της. Ουσιαστικά πρόκειται για την προέκταση του προσωπικού της στιλ και τη διάθεσή του στις γυναίκες, αρκετές από τις οποίες την ακολουθούν πιστά. Αυστηρές γραμμές, ασπρόμαυροι συνδυασμοί, ψηλοτάκουνες γόβες και μινιμαλιστικές κατά βάση γραμμές είναι τα βασικά που καθορίζουν το στιλιστικό της πορτραίτο. Η Victoria Beckham μπορεί πλέον να καθορίσει μία τάση, αφού άπαξ φορέσει το οτιδήποτε γίνεται άμεσα trend. Και φυσικά, το fashion brand που φέρει το όνομά της δεν θα μπορούσε παρά να την έχει ως την μόνιμη πρέσβειρά του.

Απολαύστε λοιπόν την stylish Victoria να φορά Victoria Beckham και να τα προωθεί με τον καλύτερο και φυσικά δικό της μοναδικό τρόπο.

[gallery-379630]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.