CELEBRITIES

Έγκυος στον τρίτο μήνα η Ελένη Μενεγάκη;


8 Οκτωβρίου 2014

assets_large_t_1661_54027730_0.jpg

Η βέρα και η κοιλίτσα λένε πολλά... Ο φακός πέτυχε την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έβγαινε από το ιατρείο του γυναικολόγου της. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά αφού τον επισκέπτεται κάθε 15 μέρες...

Από το βράδυ της Τρίτης έχει γίνει το θέμα που απασχολεί πολλούς. Εκεί που νομίζαμε ότι η Ελένη Μενεγάκη θα σταματούσε στα 3, έρχεται το περιοδικό You να βάλει φιτιλιά και να μας πει ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος στον 3ο μήνα και σύντομα θα ολοκληρώσει τον έρωτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο με θρησκευτικό γάμο, αφού στο αριστερό της χέρι υπάρχει βέρα.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού μοιάζει να είναι πέρα ως πέρα αληθινό με όλα τα κομμάτια του παζλ που συνθέτει να ευσταθούν. Ο φακός πέτυχε την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έβγαινε από το ιατρείο του γυναικολόγου της στην Κηφισιά και ήταν αρκετό για να οργιάσουν οι φήμες. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά αφού τον επισκέπτεται κάθε 15 μέρες, ενώ είχε και το παντελόνι ξεκούμπωτο. Εδώ μιλάμε για αδιάσειστα στοιχεία, όχι αηδίες.

Οι φήμες πιθανότατα προέρχονται από άτομο της εκπομπής, αφού το περιοδικό επικαλείται ότι εδώ και καιρό στο πλατό την έβλεπαν να έχει λιγούρες και αδιαθεσίες. Πάντως η κοιλίτσα είναι σε μια κατάσταση που είναι σε κάθε έγκυο σε τέτοιο στάδιο εγκυμοσύνης. Μπορεί η Ελένη να είναι φαγανό κορίτσι, αλλά σπάνια την βλέπαμε να παίρνει κιλά από το φαγητό. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει.

Παράλληλα, το αριστερό της χέρι κοσμεί μία βέρα κάτι που ενισχύει το σενάριο. Από δω και πέρα θα αρχίσει ένα ανηλεές κυνήγι της παρουσιάστριας μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι είναι όντως έγκυος. Ένα πιο μεταφυσικό στοιχείο προς επίρρωση της εγκυμοσύνης είναι ο άνεμος που πνέει στο στούντιο της εκπομπής και έκανε το καλοκαίρι πατέρα το Γρηγόρη Γκουντάρα και σε λίγους μήνες μητέρα την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τους κέρδιζε που τους κέρδιζε με διαφορά η Ελένη τώρα με αυτά τα σενάρια δεν θα τους αφήσει να σηκώσουν κεφάλι τους ανταγωνιστές της!

Δείτε τις εικόνες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.