CELEBRITIES

Η χολή των "Times" του Λονδίνου για την Amal Alamuddin και τα γλυπτά του Παρθενώνα


10 Οκτωβρίου 2014

amal-hair-14may14-04.jpg

Ιδιαιτέρως ενοχλημένοι φαίνονται να είναι οι Βρετανοί που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Amal Alamuddin που θα υποστηρίξει την Ελλάδα στην επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Έτσι, για άλλη μία φορά έβγαλαν «χολή» κατά των πάντων λέγοντας πως η δικηγόρος όχι μόνο τους έκλεψε τον περιζήτητο εργένη αλλά θέλει να κλέψει και τα Ελγίνεια μάρμαρα.

Με αφορμή την επίσκεψη της δικηγόρου στην χώρα μας στις 13 Οκτωβρίου όπου θα έρθει για να συζητήσει την επιστροφή των μαρμάρων, οι Times του Λονδίνου έκαναν ένα αφιέρωμα που φέρει τον τίτλο: «Η κυρία Clooney ρίχνεται στη μάχη για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα». «Δεν φτάνει που έκλεψε τον πιο περιζήτητο εργένη, τώρα φαίνεται πως η κυρία Clooney κοιτά πώς θα κλέψει και τα πιο περιζήτητα μάρμαρα του κόσμου. Ή να τα επιστρέψει -ανάλογα με το τι άποψη έχετε επί του θέματος» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η γνωστή δικηγόρος και ακτιβίστρια λιβανο-βρετανικής καταγωγής Amal Alamuddin θα καταφθάσει στην Ελλάδα το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου, με στόχο να συμβουλεύσει την ελληνική κυβέρνηση για το πώς θα διεκδικήσει πίσω τα μάρμαρα που της ανήκουν, λίγους μόλις μήνες αφότου ο σύζυγός της (πλέον) είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων στη χώρα μας. Μάλιστα, αναφέρεται πως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η τοποθέτηση του George Clooney για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα είχε προκαλέσει την οργή πολλών θαυμαστών του, υπουργών και λοιπών αξιωματούχων και ίσως η ενασχόληση της Amal Alamuddin με το θέμα, είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεφύγει ο ίδιος.

Επιπλέον, το δημοσίευμα των Times αναφέρει: «Μόλις μια εβδομάδα μετά το γάμο της με τον George Clooney, η Amal Alamuddin παίρνει την προσοχή της από τον άντρα που μοιάζει με Έλληνας θεός, για να τη στρέψει στα περίφημα μάρμαρα». Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο εν λόγω δημοσίευμα τα μάρμαρα του Παρθενώνα φέρεται πως «πάρθηκαν» από τον λόρδο Έλγιν και όχι πως «εκλάπησαν».

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.