CELEBRITIES

H Amal Alamuddin στο Μουσείο της Ακρόπολης


15 Οκτωβρίου 2014

10731324_10154728453615564_1710935202_o1.jpg

Γεμάτο είναι και σήμερα το πρόγραμμά της Amal Alamuddin. Η σύζυγος του George Clooney συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εστιατόριο του Μουσείου και γευματίζει σ' έναν απομονωμένο και εξαιρετικά προστατευμένο χώρο που κανείς δεν έχει πρόσβαση. To menu έχει δημιουργηθεί ειδικά για την κυρία Clooney και έχει άρωμα Ελλάδας, σαλάτα με τοματίνια, αγγούρι, κάπαρη και σως βασιλικού. Πρώτο πιάτο ήταν γαρίδες Αλεξανδρούπολης στη σχάρα με κρίταμο και stick καρότου. Το κυρίως πιάτο ήταν φιλέτο χριστόψαρου με πατάτες, σπάραγγια και λεμονάτη σάλτσα μαραθόσπορου. Το επιδόρπιο ήταν απλό, παγωτό βανίλιας με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.

Η Amal Alamuddin επέλεξε για τη σημερινή μέρα ένα office look σε απόχρωση off white συνδυασμένο με μαύρα pumps. Mία επιλογή chic&classy. Θα ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφίες απ΄την επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.