Οι Kardashians δεν ξέρουν τι σημαίνει κομψότητα!

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Όχι απλά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει chic & classy, δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει ένα τέτοιο είδος στιλ. Ο λόγος για τις αδερφές Kardashians, Kim και Khloe και σε δεύτερη μοίρα έρχεται η Kourtney.
Οι διάσημες tv-personalities θέλουν απλά να είναι sexy και να φοράνε επώνυμα ρούχα. Αδιαφορούν παντελώς για το feminine style και το κομψό ύφος στην εμφάνισή τους. Δεν είμαστε αρνητικοί με το sexy στιλ, πολλές διάσημες-Miranda Kerr, Poppy Delevingne, Alessandra Ambrosio- είναι sexy, χωρίς όμως να ξεχνάνε ότι είναι γένους θηλυκού. Αυτό σημαίνει ότι η θηλυκότητα πρέπει να αναδεικνύεται με κομψό στιλ και πολλές φορές να έχει preppy διάθεση.
Το μόνο που κάνουν οι διάσημες αδερφές είναι να τονίζουν τις φημισμένες τους καμπύλες-οι οποίες μάλιστα παραείναι μεγάλες για να τις τονίζουν επιπλέον-, να αποκαλύπτουν όσο πιο πολλά μέρη της σιλουέτας τους μπορούν, να φοράνε επώνυμα ρούχα και να βάφονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, σαν να ετοιμάζονται για βραδινή έξοδο.
Μήπως εν τέλει τις έχουμε θεοποιήσει άδικα; Μήπως καταβάθος δεν αποτελούν πρότυπα στιλ και σε καμία περίπτωση δεν είναι fashion icons;
Να σημειωθεί ότι δεν αναφερόμαστε στις αδερφές Jenner, ούτε στην μητέρα Kris. Σίγουρα τις συγκεκριμένες γυναίκες δεν τις κατατάσσουμε στην ίδια κατηγορία με αυτήν των Kardashians!