Χρόνια Πολλά Ryan Gosling: 10 πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνον

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Μόλις εχθές έγινε 34!

1. Eπιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Notebook επειδή ο σκηνοθέτης θεωρούσε ότι δεν ήταν cool τύπος, ούτε όμορφος. "Θέλω να παίξεις αυτό τον ρόλο γιατί δεν είσαι σαν τους άλλους νέους ηθοποιούς του Hollywood. Δεν είσαι ωραίος, δεν είσαι cool, είσαι ένας καθημερινός τύπος που δείχνει και λίγο τρελός" φαίνεται πως του είπε. Η ταινία τον έκανε διάσημο.

2. Ο Ryan Gosling είχε επιλεγεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία The Lovely Bones αλλά τελικά απολύθηκε όταν εμφανίστηκε στο πλατό με βάρος 95 κιλά. Όταν είχε περάσει από το κάστινγκ ζύγιζε σχεδόν 70 κιλά. Τον ρόλο πήρε ο Mark Wahlberg.

Ryan Gosling criticises 'Blue Valentine' movie rating

3. Ο Ryan έφτιαξε ο ίδιος το αυτοκίνητο που οδηγεί στο Drive.

4. Μετά από ένα ωραίο γεύμα, αποφάσισε να ανοίξει ένα Μαροκινό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς, με το όνομα Tagine. Εξαιτίας του πτώχευσε, ενώ ήταν υποχρεωμένος να ασχολείται και με την..λάτζα.

5. Μετά τον Τυφώνα Κατρίνα πήγε στο Mississippi για να βοηθήσει στο χτίσιμο ενός μοναστηριού.

6. Ο θείος του ήταν ένας ηθοποιός που ενσάρκωνε τον Elvis και ο Ryan ήταν βοηθός του.

7. Είχε σχέση με τη Sandra Bullock το 2002–2003. Ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερή του. Το 2011 είπε πως ήταν μία από τις καλύτερες συντρόφους του, όπως και η Rachel Mc Adams.

Ryan Gosling poses, twice, for the cover of Esquire

8. Το 2012, ο Ryan γύρισε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη νεολαία με τίτλο ReGENERATION.

9. Έχει το δικό του συγκρότημα με όνομα Dead Man’s Bones όπου τραγουδάει για τα μεταφυσικά φαινόμενα. Επίσης είναι εξαιρετικός τζαζ κιθαρίστας.

10 Ένα σούσι εστιατόριο στο San Diego έχει αφιερώσει τις τουαλέτες του σε εκείνον, διακοσμώντας το με φωτογραφίες του.