CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Υπέκυψε τελικά στο botox;


24 Νοεμβρίου 2014

aktheti-jen.jpg

Εντύπωση και σχόλια τηλεθεατών στο Twitter προκάλεσε η πρόσφατη εμφάνιση της Jennifer Aniston στο Graham Norton Show, με τους περισσότερους να υποθέτουν ότι η 45χρονη σταρ υπέκυψε τελικά στο botox, το οποίο μέχρι στιγμής απέρριπτε.

Η Jennifer Aniston που εμφανίστηκε για την προώθηση της νέας ταινίας της "Αφεντικά για Σκότωμα 2" (στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη) έδειχνε, όπως σχολιάστηκε, αρκετά νεότερη και χωρίς ρυτίδες, στη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Η ίδια στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως έκανε Botox μόλις μία φορά, όμως είχε αποφασίσει να μην το επαναλάβει. "Δεν ήταν καλό. Κάνεις τις γυναίκες να δείχνουν μεγαλύτερες. Χάνεται η ζεστασιά του προσώπου" είχε δηλώσει το 2011. "Ο κόσμος νομίζει πως κάνω πολλές ενέσεις, αλλά δεν κάνω. Δεν λέω πως δεν το δοκίμασα. Όμως οτιδήποτε σχετίζεται με αισθητικές επεμβάσεις μου φαίνεται γελοίο".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.