CELEBRITIES

Rosario Dawson: Υιοθέτησε ένα 12χρονο κοριτσάκι;


3 Δεκεμβρίου 2014

Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την 35χρονη ηθοποιό να έχει υιοθετήσει από τον Οκτώβριο ένα 12χρονο κοριτσάκι. Η υιοθεσία, άλλωστε, είναι κάτι που αγγίζει την ίδια προσωπικά, καθώς κι εκείνη υιοθετήθηκε όταν ήταν ενός έτους. Η μητέρα της Isabel, την έφερε στον κόσμο όταν ήταν 16 ετών και στη συνέχεια ο βιολογικός της πατέρας εξαφανίστηκε από τη ζωή τους. Τότε η μητέρα της παντρεύτηκε τον Greg Dawson, ο οποίος την υιοθέτησε και τη μεγάλωσε ως δικό του παιδί.

υτός ήταν πάντα ο πατέρας μου. Αγαπούσε τη μητέρα μου κι εμένα. Ήταν πολύ δυνατός αν και ήταν μόλις 21 ετών τότε" είχε δηλώσει η Rosario Dawson το 2007.

Το 2008 είχε εκφράσει την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί (ή και περισσότερα): "Πάντα ήθελα να υιοθετήσω παιδιά, επειδή και ο μπαμπάς μου με υιοθέτησε. Αυτή η ιδέα έχει μείνει στο μυαλό μου, και τελευταία το σκέφτομαι όλο και περισσότερο. Η μαμά και η γιαγιά μου είναι εξαιρετικές γυναίκες. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίσουν τη γιαγιά τους".

Η Rosario ασχολείται και με τη φιλανθρωπία όσον αφορά στα παιδιά ή τα παιδικά ιδρύματα, ενώ τον Οκτώβριο, που υποτίθεται πως υιοθέτησε και την κόρη της, διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό gala για τα παιδιά της Αφρικής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.