CELEBRITIES

Τα πιο δημοφιλή του Instagram για το 2014


15 Δεκεμβρίου 2014

Kim-Kardashian-and-Kanye-West-wedding-katheti.jpg

Η φωτογραφία του γάμου της Kim Kardashian και του Kanye West τον Μάιο ήταν αυτή που "έσπασε" το Instagram αγγίζοντας τα 2,4 εκατομμύρια likes. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή φωτογραφία της χρονιάς που φεύγει, αλλά και συνολικά η πιο δημοφιλής φωτογραφία ανάμεσα σε όλες όσες έχουν ανέβει ποτέ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα 4 χρόνια λειτουργίας του.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής φωτογραφία ήταν μια selfie ασπρόμαυρη εικόνα που είχαν μοιραστεί ο Justin Bieber και η πρώην σύντροφός του Selena Gomez (1,9 εκατ. likes), ενώ στην τρίτη η Ariane Grande έδινε ένα φιλί στο μάγουλο στην Miley Cyrus, στα MTV Awards του καλοκαιριού (1,84 εκατ. likes).

Στις τρεις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις τοποθεσίες από τις οποίες ανέβηκαν οι περισσότερες φωτογραφίες μέσα στη χρονιά ήταν η Disneyland της California, το Dodger Stadium στο Los Angeles και η Times Square στη Νέα Υόρκη.

Πρώτο ανάμεσα στα Μουσεία που κέρδισαν το Instagram ήταν το Μουσείο του Λούβρου, στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.