Αγνώριστη η Britney Spears!

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014
britney-spears-womens-health-2-5701.jpg

Το Photoshop είναι το αναγκαίο κακό των φωτογραφίσεων και όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία που να δημοσιεύεται στα περιοδικά χωρίς πρώτα να υποστεί την απαιτούμενη επεξεργασία. Η περίπτωση της Britney Spears όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Αμερικανικού Women’s Health είδαμε μια Britney όχι απλά αγνώριστη, αλλά παραμορφωμένη σε τέτοιο σημείο που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν η εικόνα αυτή οφείλεται στο αποτυχημένο Photoshop ή… τις καταχρήσεις. Μπορεί το κορμί της τραγουδίστριας να μοιάζει
αφύσικα αψεγάδιαστο (γεγονός που δεν πείθει κανέναν), ωστόσο το πρόσωπο της 33χρονης Spears θυμίζει γυναίκα στην 5η δεκαετία της ζωής της που έχει επεξεργαστεί σε υπερβολικό βαθμό.

Αφήνοντας απέξω την υπερβολή του κορμιού της, καθώς όλοι γνωρίζουμε τις μάταιες προσπάθειες που καταβάλει η Spears για να ξαναβρεί την παλιά της φόρμα μετά από χρόνια καταχρήσεων και 2 γέννες) αυτό που μας συγχύζει είναι το υπερβολικό Photoshop στο πρόσωπό της που την κάνει να μοιάζει άλλος άνθρωπος.

Η Britney πάντως δε φάνηκε να ενοχλείται από την παραμόρφωσή της αφού ανέβασε τη φωτογραφία του εξωφύλλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας παράλληλα το περιοδικό για την εξαιρετική φωτογράφιση.

Μήπως ήρθε η ώρα να βρεθεί η χρυσή τομή και να σταματήσουν να προβάλλουν τέτοιου είδους πρότυπα; Κυρίως όσον αφορά τα περιοδικά που προμοτάρουν τη σημασία της σωστής διατροφής και της άσκησης είναι λιγάκι… αστείο να υπάρχουν τέτοια εξώφυλλα.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο koolnews.gr