CELEBRITIES

Γιατί έδιωξαν τον πατέρα της Rihanna απ΄ το πάρτι της τραγουδίστριας;


20 Δεκεμβρίου 2014

 Πριν λίγες μέρες η Rihanna παρέθεσε ένα μεγάλο πάρτι με φιλανθρωπικό σκοπό, το  Diamond Ball θέλοντας να ενισχύσει οικονομικά την οργάνωση Clara Lionel Foundation, που έχει ιδρύσει η ίδια και έχει το όνομα των παππούδων της. Η σταρ εμφανίστηκε με εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα και καταχειροκροτήθηκε από τους προσκεκλημένους όταν ο Brad Pitt εκθείασε από το πόντιουμ τη φιλανθρωπική της προσφορά. Από μέσα της όμως μάλλον ήταν αναστατωμένη εξ αιτίας ενός περιστατικού που συνέβη πριν καν φθάσει η ίδια στο ξενοδοχείο του Beverly Hills   όπου δόθηκε τo  event. Αιτία της αναστάτωσης ήταν ο πατέρας της Rihanna, είναι χωρισμένος από τη  μητέρα της και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Έφτασε στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με την πρώην σύζυγό του, μητέρα της Rihanna. Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα λεπτά όμως και έγινε αντιληπτό οτι ο πατέρας της ήταν ντίρλα, καθώς άρχισε να παρενοχλεί τους καλεσμένους στο κόκκινο χαλί, ενώ λίγο αργότερα σκόνταψε σε μια καρέκλα και έπεσε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Η πρώην σύζυγος επιλήφθηκε της κατάστασης και έτσι χωρίς πολλά πολλά  έκαναν την εμφάνιση τους οι security  που τον πήραν σηκωτό και τον έστειλαν σπίτι του.

Σαν να μην έφθανε αυτό, όταν την επόμενη μέρα ξενέρωσε, ο πατέρας μίλησε για το περιστατικό στον Τύπο φέρνοντας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την κόρη του. Να πούμε οτι η Rihanna δεν είναι άστοργη κόρη. Πέρσι έστειλε τον πατέρα της σε κλινική αποτοξίνωσης  αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα του  και τον επισκέφθηκε εκεί για να τον στηρίξει. Παρ όλα αυτά πατέρας και κόρη δεν έχουν μιλήσει ακόμη για το περιστατικό στο Diamond Ball.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.