CELEBRITIES

Η απρόσμενη ευχή της πρώην του Βrad Pitt για τα γενέθλιά του


21 Δεκεμβρίου 2014

brad-pitt-oscars-2014-ftr.png

Ο Brad Pitt έκλεισε τα 51 του χρόνια την Πέμπτη 18/12. Δέχτηκε πολλές ευχές για την ημέρα των γενεθλίων του, αλλά μία ήταν αυτή που σίγουρα δεν την περίμενε!

Ο διάσημος ηθοποιός είναι πλέον ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας, αλλά πολύ πριν την Angelina Jolie και ακόμα πιο πριν από την Jennifer Aniston, είχε σχέσεις με διάφορες γυναίκες, οι οποίες ήταν κυρίως συμπρωταγωνίστριές του. Κάποιες από αυτές ήταν η Gwyneth Paltrow και η Juliette Lewis.

Η απρόσμενη ευχή, λοιπόν, στάλθηκε από την Juliette Lewis, η οποία αποφάσισε μέσω Instagram, να ευχηθεί στον πρώην αγαπημένο της, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία από τότε που ήταν μαζί, όταν εκείνη ήταν 16 ετών και ο Brad Pitt ήταν 26 ετών. Η σχέση τους κράτησε 3 χρόνια, όπου το 1993 χώρισαν και εκείνος «πήγε και έγινε αδιανόητα διάσημος», όπως είχε πει αστιευόμενη παλαιότερα η Juliette Lewis.

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ στον παλιό μου φίλο, ο οποίος μου δίδαξε τόσα πολλά ως ατίθασο νιάτο. Και διαμόρφωσε πολύ το μουσικό μου γούστο από πολύ νωρίς. Άκουσα πρώτη φορά Pixies, John Lee Hooker, Gregg Allman, Nina Simone λόγω του Μπ. Π. Υπήρξε ανέκαθεν ένας κάπως «αξιοπρεπής αντάρτης», έγραψε στη λεζάντα η 41χρονη ηθοποιός που έχει και δικό της μουσικό γκρουπ τα τελευταία χρόνια.

Δείτε τη συνέχεια στο toratora.gr. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.