CELEBRITIES

Τα πολυσυζητημένα διαζύγια της χρονιάς


28 Δεκεμβρίου 2014

76315.jpg

Χωριστά θα βρεις αρκετά ζευγάρια το νέο έτος αφού το 2014 ήταν η χρονιά που πολλοί celebrities αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Κοινώς! Ήρθε η στιγμή να βάλουμε στο μικροσκόπιο τα πιο δημοφιλή διαζύγια.

Η αρχή έγινε στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ όταν η Χίλαρι Νταφ και ο πρώην παίκτης του χόκεϊ Μάικ Κόμρι ανακοίνωσαν την απόφαση τους να χωρίσουν τον Ιανουάριο του 2014 μετά από τρία χρόνια γάμου, κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν τον γιο τους Luca. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2010 στη Santa Barbara και απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Μάρτιο του 2012, δεν έχει ακόμα καταθέσει επίσημη αίτηση διαζυγίου. Έτσι δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της τραγουδίστριας που ελπίζουν ότι το τέλος στη σχέση τους δεν έχει γραφτεί ακόμα οριστικά.

3nd Annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala - Inside

Τον Μάρτιο πήραν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης τον Οκτώβριο του 2011 με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη.  Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση αρκετούς μήνες πριν το διαζύγιο του. Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μητρογιάννης με ανακοίνωση του.

Με μία ανακοίνωση, που αποτέλεσε έναν νέο trend στα διαζύγια των διασήμων, η Γουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μαρτιν μίλησαν για τις προσπάθειες που είχαν κάνει να σώσουν τον 11ετή γάμο τους πριν καταλήξουν στην απόφαση του uncoupling - όπως χαρακτήρισαν το διαζύγιο τους- τον περασμένο Μάρτιο. Το πρώην παντρεμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Apple και τον 7χρονο Moses. Ο Κρις, αφού απόλαυσε ένα σύντομο ειδύλλιο με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς φαίνεται σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα πως οδεύει προς επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.