CELEBRITIES

H εκπομπή του Joy σε Νew Εra


28 Ιανουαρίου 2015

IMG_2518.jpg

To Joy είναι και πάλι εδώ! Το MEGA δίνει το σύνθημα επανεκκίνησης της αγαπημένης μας εκπομπής. Με φρέσκα πρόσωπα και ανανεωμένο concept, μας παρουσιάζει τις πτυχές της ζωής και της καθημερινότητας μέσα από ένα αληθινό και αισιόδοξο πρίσμα.

Το Joy είναι ένα τηλεοπτικό περιοδικό που το ξεφυλλίζουμε και στις «σελίδες» του συναντάμε χαμόγελα, μουσικές, μόδα, ομορφιά, ταξίδια, αφηγήσεις, αναμνήσεις… γενικώς και ειδικώς τον αληθινό μας εαυτό κι ότι μας κάνει χαρούμενους και ισορροπημένους.

Η οπτική της εκπομπής μπορεί να συμπυκνωθεί στη φράση «όχι more fake, just real» και με αυτό περιγράφεται ο γνήσιος στόχος και τα αληθινά μάτια που κοιτούν τη ζωή, την πόλη, το σπίτι, το σώμα και το πνεύμα. Το Joy θέλει να επικοινωνήσει πραγματικές ανθρώπινες εμπειρίες και να «ξεφλουδίσει» τα μυστικά των διασήμων, όχι από την κίτρινη και αμήχανη πλευρά τους μα από την γήινη και αληθινή.

Η Τζένη Μπαλατσινού ως μέλος αυτής της εναλλακτικής ομάδας, καταφθάνει γεμάτη όρεξη και «απορίες» που αναλαμβάνει να τις λύσει στο #Joytalk section και είναι σίγουρο πως θα κάνει τα σαββατιάτικα μεσημέρια χαλαρά, απολαυστικά και τόσο οικεία που το πιθανότερο είναι να νιώσουμε το «τρίτο» πρόσωπο των γυρισμάτων.

Από το ζεστό και φιλόξενο σπίτι θα παρελάσουν οι πιο ενδιαφέρουσες και πολυπράγμονες προσωπικότητες και θα καταθέσουν τις αναμνήσεις, τις αφορμές, τις σκέψεις και τα πλάνα τους, κρατώντας τον δείκτη ανυπομονησίας μας σε υψηλά επίπεδα.

IMG_2518Πρώτη καλεσμένη, η Τζένη Μπότση. Τζένη Vs Τζένη, Σάββατο, στις 14:50

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.