CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού με την Μαρία Σολωμού τα λένε όλα


7 Φεβρουαρίου 2015

Στο 2o #Joytalk η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχτηκε την Μαρία Σολωμού και τα είπαν όλα! Μίλησαν για τις σχέσεις και πόσο δύσκολο είναι ένα διαζύγιο όταν υπάρχει παιδί. Η Τζένη ρώτησε τη Μαρία Σολωμού πως κατάφερε να βγει αλώβητος ο γιος της από το διαζύγιο και η Μαρία παραδέχθηκε πως θέλει προσπάθεια και συνεννόηση και από τους δύο.

Συνεχίζοντας, η Τζένη αναρωτήθηκε πως αντέχει την τόση ενέργεια του νυν συντρόφου της Πάνου Μουζουράκη και η Μαρία τόνισε πως αυτό είναι που απολαμβάνει, την παιδικότητά του που μοιάζει με αυτή του γιου της!

Η Μαρία Σολωμού δηλώνει ρομαντική αλλά ταυτόχρονα και πολύ πρακτική στη σκέψη γι’ αυτό και της άρεσε ο τρόπος που εξήγησε ο Μάριος Αθανασίου στο γιο τους το πώς οι άνθρωποι κάνουν παιδιά, λέγοντάς του ότι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ αγκαλιάζονται κι έτσι κάνουν παιδί. Παραδέχθηκε ότι εκείνη δεν θα μπορούσε να σκεφτεί μία τόσο τρυφερή ιστορία για να εξηγήσει το sex στο παιδί της.

Αυτό που δεν αντέχει και εκνευρίζει τη Μαρία είναι όταν θέλει να μιλήσει και δεν μπορεί. Παρ’ όλα αυτά πιστεύει ότι πράττει σωστά γιατί πολλές φορές της βγαίνει σε καλό. Έχει λοιπόν υπομονή αλλά αδυνατεί να συγχωρέσει αυτόν που της έχει κάνει κακό. Δεν καταπιέζεται παρά μόνο όταν αφορά στο παιδί της. Το μότο της εδώ και χρόνια είναι μία κινέζικη παροιμία: Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.