CELEBRITIES

Ποιος απειλεί τη ζωή της Michelle Obama & των παιδιών της;


12 Φεβρουαρίου 2015

Θύμα επίθεσης χάκερ του ισλαμικού κράτους έπεσε το αμερικάνικο περιοδικό Newsweek, όταν ο λογαριασμός του twitter του παραβιάστηκε και αναρτήθηκαν σε αυτόν διάφορα απειλητικά μηνύματα κατά της Michelle Obama αλλά και κατά των Η.Π.Α. εξαιτίας των επιθέσεων ενάντια στο ισλαμικό κράτος!

«Ενώ οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι της σκοτώνουν τους αδελφούς μας στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, εμείς καταστρέφουμε το εθνικό σας σύστημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εκ των έσω» έγραφε ένα από τα μηνύματα στον λογαριασμό του Newsweek.

Η ίδια ομάδα νωρίτερα είχε απειλήσει και τη Michelle Obama όταν έστειλε απειλητικό μήνυμα και στο πεντάγωνο. Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Michelle Obama, σε παρακολουθούμε, εσένα, τα κορίτσια σου και τον άντρα σου» ήταν το σχόλιο των χάκερς που συνοδευόταν από τα #ΚυβερνοΧαλιφάτο και #Ματωμένος Αγιος Βαλεντίνος.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.