CELEBRITIES

Δεν θα πιστεύετε την αηδιαστική συνήθεια της Kim Kardashian


12 Φεβρουαρίου 2015

bc1d858e-14ac-48fe-931e-c965ec13753cWallpaper2.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Love η Kim Kardashian κατάφερε ακόμη μια φορά να μας αφήσει άφωνους. Χωρίς περιστροφές και ίχνος δισταγμού, παραδέχτηκε πως έχει μια άκρως αηδιαστική και ανθυγιεινή συνήθεια.

Άντι να χρησιμοποιεί κοινόχρηστα wc, προτιμά να κάνει το No 1 πάνω της... Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, συνηθίζει να φοράει έναν πολύ σφιχτό κορσέ, για να μαζεύει την περιφέρεια και να κρύβει τις ατέλειες, που δεν είναι εύκολο να το βάζει και να το βγάζει. Έτσι δεν βρίσκει τον λόγο να μην "τα κάνει πάνω στο Spanx" όπως είπε χαρακτηριστικά.

kim-k

Αν πιστεύετε πως η στιγμή της αισχρής αυτής αποκάλυψης ήταν αμήχανη, πλανάστε πλάνην οικτρά. Δεν δίστασε να συνεχίσει λέγοντας πως την ίδια πρακτική εφαρμόζει και η αδερφή της Kourtney και μάλιστα πρόσφατα "τα έκαναν" σε ένα party και οι δυο και το διασκέδασαν αφάνταστα... Τα σχόλια, δικά σας!

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως άρχισε να φοράει εσώρουχα τον Αύγουστο του 2014 και πως ο σύζυγός της Kanye είναι αυτός που την ενθαρρύνει να ντύνεται συνεχώς προκλητικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.