CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού και η Νάντια Μπουλέ στο #Joytalk


14 Φεβρουαρίου 2015

IMG_7171-Copy1.jpg

Η Τζένη Μπαλατσινού στο Joy Talk του Σαββάτου ήπιε το καθιερωμένο της τσάι με την γλυκιά Νάντια Μπουλέ. Η μέρα –του Αγίου Βαλεντίνου- επιτάσσει πολύ αγάπη, και οι δύο γυναίκες δεν μπορούσαν παρά να ασχοληθούν με το βασικό της στοιχείο, τις ανθρώπινες σχέσεις. Άνετες και με διάθεση για κοριτσίστικη κουβεντούλα μας συνεπήραν μαζί τους σε μία συζήτηση που όλες έχουμε κάνει με τις φίλες μας.

Πως έχει στο μυαλό της τις ανθρώπινες σχέσεις η Νάντια; Μέσα από τις προσωπικές τις εμπειρίες αλλά και από καταστάσεις του κοντινού της περιβάλλοντος έχει πλέον σταματήσει να πιστεύει στο για πάντα μαζί κι ευτυχισμένοι κι έχει γίνει πλέον κυνική. Η ιδέα του γάμου της προκαλεί πανικό ενώ θυμώνει με τον εαυτό της όταν σκέφτεται την περίπτωση να μένει σε μία σχέση επειδή το επιβάλλουν οι καταστάσεις και οι συνθήκες.

IMG_7171 - Copy

Η Τζένη Μπαλατσινού με ένα casual-rock στιλ κέρασε ένα τσάι την ανανεωμένη Νάντια Μπουλέ, η οποία εμφανίστηκε με ένα girly αλλά κι όσο πρέπει sexy outfit.

Φυσικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα μπορούσε να μην μπει στην κουβέντα. Η Νάντια Μπουλέ δήλωσε ότι την εκπλήσσει πάντα θετικά ή αρνητικά ενώ στην ερώτηση της Τζένης για το αν θα έκανε ποτέ μαζί του μία εκπομπή απαντά ότι σίγουρα θα αισθανόταν οικεία μαζί του.

Στα 30 της, η Νάντια Μπουλέ παραδέχεται ότι αρχίζει να νιώθει πραγματικά γυναίκα. Μέχρι τώρα κρατούσε δυνατά μέσα της το κοριτσάκι για λόγους αυτοπροστασίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.