CELEBRITIES

Oscars 2015: Οι 20 χρονιές που άφησαν το 'μουσικό' σημάδι τους


16 Φεβρουαρίου 2015

Miley-cyrus-guitar-music-Female-celebrities-sexy.jpg

Ξεκινώντας από τη δεκαετία των 30ς μέχρι και φέτος, θυμόμαστε τις 20 χρονιές στην Ιστορία του θεσμού των Βραβείων Όσκαρ που μεγάλος νικητής ήταν... η Μουσική.

Κανόνας Νο1: Για να είναι υποψήφιο ένα τραγούδι στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού (Best Original Song) πρέπει να είναι πρωτότυπο, να έχει γραφεί δηλαδή ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας που ακούγεται. Πρέπει επίσης το τραγούδι να «πρωταγωνιστεί» στο σώμα της ταινίας ή να είναι το πρώτο που ακούγεται στους τίτλους τέλους. Κανόνας Νο2: Η κατηγορία Best Original Score αφορά όλη τη μουσική επένδυση της ταινίας, είναι αυτό που λέμε, το soundtrack. Η σύνθεση πρέπει να είναι πρωτότυπη και να έχει γραφτεί αποκλειστικά για την ταινία στην οποία ακούγεται. Κανόνας Νο3: Τα βραβεία των 2 κατηγοριών δεν αφορούν πάντα την ίδια ταινία. Τυχαίνει να συμβεί, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Κανόνας Νο4: Το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι δίνεται στο συνθέτη στην περίπτωση του soundtrack, και σε συνθέτη και στιχουργό στην περίπτωση του τραγουδιού. Δε δινεται ποτέ στον ερμηνευτή. Κανόνας Νο5: Η λίστα ακολουθεί χρονολογική σειρά και μόνο. Με αυτά κατά νου, ας θυμηθούμε 20 χρονιές στην Ιστορία του θεσμού που θριάμβευσε η Μουσική. Ξεκινώντας απο τη δεκαετία των 30ς μέχρι και φέτος, ξεχωρίσαμε 20 αγαπημένα βραβευμένα κομμάτια ή soundtrack, σε μια λίστα που θα βρει ανταπόκριση σε μικρούς και μεγάλους...

Δείτε το τραγούδια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.