CELEBRITIES

Η μεταμόρφωση του Eddie Redmayne σε τρανσέξουαλ


1 Μαρτίου 2015

PicMonkey-Collage50.jpg

Ο Eddie Redmayne ο οποίος υποδύθηκε τον καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι Steven Hawking κέρδισε φέτος το oscar α ανδρικού ρόλου και αναλαμβάνει ακόμη ένα ρόλο- πρόκληση στην ταινία "The Danish Girl", ενσαρκώνοντας το πρώτο άτομο στην ιστορία που άλλαξε φύλο. Ο λόγος γίνεται για την καλλιτέχνιδα Lili Elbe, η οποία γεννήθηκε ως  Einar Mogens Wegener το 1882 και κατάφερε μετά τις επεμβάσεις να κατοχυρώσει νομικά το νέο της όνομα όπως και τα δικαιώματα της.

PicMonkey Collage

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα του 33χρονου ηθοποιού, αφού ο συγκεκριμένος ρόλος απαιτεί σεβασμό απέναντι στη μερίδα των ανθρώπων που αποφάσισαν να αλλάξουν φύλο. Μάλιστα ο ίδιος απευθυνόμενος στην κοινότητα των τρανσέξουαλ είπε ότι θαυμάζει την Lili Elbe για το θάρρος της να τολμήσει σε εκείνη την εποχή μία τόσο επικίνδυνη επέμβαση και να διεκδικήσει νόμιμα τη νέα της υπόσταση. Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του αναμένεται να τον οδηγήσει σε ακόμα μία δυνατή ερμηνεία και ενδεχομένως σε περισσότερες βραβεύσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.