#Joytalk: η Τζένη Μπαλατσινού & η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε εξομολογητικό mood
27 Φεβρουαρίου 2015
Στην αυριανή εκπομπή του Joy, η Τζένη Μπαλατσινού φιλοξενεί ένα power girl, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η κουβέντα τους αναμένεται πολύ ειλικρινής και η δυναμική Πηνελόπη, σε εξομολογητικό mood, θα μιλήσει για τη ζωή, τη δουλειά και τη σχέση της.
Δείτε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου:
Η Τζένη Μπαλατσινού κουβεντιάζει με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ο Gus μαγειρεύει φαρφάλες με κρέμα μανιταριών. Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους ετοιμάζει μπουκιές σοκολάτας με αλμυρό φιστίκι. Η Αννούσα Μελά αποκαλύπτει μυστικά για να φαινόμαστε ψηλότερες. Ο Δημήτρης Πέππας αναλύει τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τριγυρίζει στην Αθήνα και καταλήγει σε μία γκουρμέ καντίνα. Η Τζένη Θεωνά συναντά τη Μαρία Κορινθίου με το σκύλο της.
Το Joy τα έχει όλα!Ξεφυλλίστε το κάθε Σάββατο στις 14:50
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Προβλέψεις εβδομάδας 22 - 28 Ιουνίου 2026 για τα ζώδια, από την ζαρΑτούΣΤΡΑ - Σταθερότητα, ωριμότητα και προοπτική στις σχέσεις
- Αντηλιακή κρέμα με χρώμα: Οι καλύτερες επιλογές για γυναίκες άνω των 60
- Βρήκαμε την οικονομική λύση από τα ΙΚΕΑ που θα βάλει σε τάξη τα συρτάρια της κουζίνας σου στο άψε σβήσε