CELEBRITIES

Η δυσαρέσκεια των Βρετανών απέναντι στον πρίγκιπα Κάρολο


31 Μαρτίου 2015

Prince_Charles_02.jpg

Οι Βρετανοί ως γνωστόν, μπορεί να αγαπούν τη βασιλική τους οικογένεια, αλλά είναι δίκαιοι προς όλους. Έτσι, αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ταξίδεψε το Σάββατο με ελικόπτερο για να πάει σε μια κοντινή απόσταση, ενώ την Παρασκευή έκανε έκκληση στον κόσμο να κλείσει τα φώτα για να εξοικονομηθεί ενέργεια, κατά την Ημέρα της Γης. Και αναρωτήθηκαν αν τελικά οι οικολογικές του ανησυχίες αφορούν όλους τους άλλους, εκτός από εκείνον.

1 39-460x313

Όπως γράφει η Daily Mail, o Κάρολος και η Καμίλα πήγαν από το Highgrove στον Ascot, που απέχει το ένα από το άλλο 120 χιλιόμετρα περίπου, χρησιμοποιώντας το βασιλικό ελικόπτερο, το οποίο όπως λένε οι «παρατηρητές», έκαψε για το ταξίδι 245 λίτρα βενζίνης. Αν είχε χρησιμοποιήσει όμως το προσωπικό του αυτοκίνητο, μια Jaguar XF, θα είχε κάψει περίπου 8 λίτρα, για ένα ταξίδι μιάμιση ώρας.

2 210-460x331

 Όλα αυτά έγιναν το Σάββατο. Μόλις την προηγούμενη ημέρα, ο πρίγκιπας Κάρολος με τηλεοπτικό του μήνυμα, εφιστούσε την προσοχή στους πολίτες, με αφορμή την Ημέρα της Γης, καλώντας τους να κλείσουν τα φώτα τους για μια ώρα, σε μια συμβολική κίνηση για τη διάσωση του πλανήτη.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.