CELEBRITIES

Avril Lavigne: "Νόμιζα ότι πεθαίνω"


2 Απριλίου 2015

1hj.jpg

H Avril Lavigne πέρασε 5 εφιαλτικούς μήνες στο κρεβάτι χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν από την αρχή να βγάλουν διάγνωση. Σύμφωνα με την ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στο Las Vegas με τις φίλες τον περασμένο Οκτώβριο για να γιορτάσει τα τριακοστά της γενέθλια. Τη στιγμή που κατευθύνθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν ένιωσε μία αδιαθεσία και γύρισε αμέσως πίσω στο δωμάτιο. Από εκεί και έπειτα ακολούθησαν ακόμη πιο δύσκολες ώρες αφού δεν είχε κουράγιο να σταθεί όρθια λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν μπορούσαν να αναπνεύσω, να κουνηθώ, να μιλήσω. Νόμιζα ότι πεθαίνω".

Birthday-Party--03

Λίγους μήνες μετά βγήκε το πόρισμα των γιατρών οι οποίοι της ανακοίνωσαν ότι έπασχε από τη νόσο του Lyme, μία σοβαρή κ πολύπλοκη φλεγμονώδη νόσο που προκαλείται από το τσίμπημα εντόμων (συνήθως από τσιμπούρι). Η ίδια αποκάλυψε ότι ήταν τόσο αδύναμη που μπορεί και να περνούσε μία εβδομάδα χωρίς να κάνει μπάνιο, ενώ παραδέχτηκε ότι το μόνο που της έδινε κουράγιο ήταν η αγάπη των fans της οι οποίοι βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό της καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της. Τώρα είναι πολύ καλύτερα και συνεχίζει τη θεραπεία της ετοιμάζοντας το νέο της album με τίτλο "fly" που θα κυκλοφορήσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2015.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.