CELEBRITIES

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε εξιτήριο!


3 Απριλίου 2015

eleni-menegaki-makis-pantzopoulso-exodos-maieftirio-3-700x513.jpg

Μετά από 5 μέρες παραμονής στο νοσοκομείο Ιασώ, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τελικά εξιτήριο και μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και το πρώτο τους παιδί βγήκαν και ευχαρίστησαν τους πάντες.

eleni-menegaki-makis-pantzopoulso-exodos-maieftirio-3-700x513

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε σήμερα από το μαιευτήριο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους. Φυσικά οι κάμερες συσσωρεύτηκαν γύρω της, αλλά εκείνη είχε προνοήσει ώστε το παιδί να μην φανεί σε κανένα πλάνο. Λίγα λεπτά μετά τις 14:00 σε ζωντανή σύνδεση από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις. «Είμαστε καλά. Χαίρομαι που γυρίζω σπίτι μου με το νέο μέλος της οικογένειας. Ανυπομονώ να την δείξω στις κόρες μου γιατί ο Άγγελος την είδε τη μπέμπα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου ευχήθηκαν και με στήριξαν και ιδιαίτερα το προσωπικό του Ιασώ. Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τον Θεό για το δώρο που μας έκανε. Θα τα πούμε ξανά σε ένα μήνα». Η παρουσιάστρια μπήκε στο αυτοκίνητο όπου την περίμενε ο σύντροφός της και η κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της.

Δείτε το video στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.