CELEBRITIES

Το αλκοόλ θα καταστρέψει την καριέρα της Cara Delevigne


20 Απριλίου 2015

cara_delevingne_at_jeremy_scotts_coachella_party_BD3IEaT.sized_85f68.jpg

Η Αγγλίδα καλλονή δείχνει πως έχει κατακτήσει τα πάντα. Στα 23 της μόλις, χρόνια έχει κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες, βγάζει εκατομμύρια και θεωρείται η διάδοχος της Kate Moss.

Δυστυχώς, όμως, το μοντέλο έχει και πολλά πάθη, τα οποία έχουν αρχίσει και επηρεάζουν πολύ αρνητικά την καριέρα της. Είναι γνωστό ότι της αρέσει η έντονη διασκέδαση και τα πάρτι. Όμως, όλα δείχνουν πως εκτός από τα πάρτι, η Cara Delevigne καταναλώνει ποσότητες αλκοόλ καθημερινά. Φημολογείται ότι τα πρωινά πίνει τεκίλα με τη δικαιολογία ότι τη βοηθάει να συνέρχεται από τα jet lag, εξαιτίας των πολλών ταξιδιών.

Εδώ και καιρό, πολλοί είναι αυτοί που έβλεπαν την κατάστασή της, αλλά έκαναν ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Πλέον, δεν πάει άλλο. Το supermodel ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στο cinema, δίπλα στον Jared Leto και τον Will Smith. Πολλοί λένε πως αν δεν πάει για αποτοξίνωση σύντομα, θα τιναχθεί στον αέρα και η καριέρα της στη μεγάλη οθόνη, αλλά και στο modeling.

RihannaCaraDelevingnespottedoutpartyingYw--4eQwkEvl_24735

rihanna-cara-delevingne_3e44f

cara_delevingne_at_jeremy_scotts_coachella_party_BD3IEaT.sized_85f68

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.