CELEBRITIES

10 πράγματα που δεν ξέραμε για τη Michelle Pfeiffer


1 Μαΐου 2015

Η Michelle Pfeiffer γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1958.

Όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη:

1. Η πρώτη της ερμηνευτική δουλειά ήταν στον ρόλο της Αλίκης, από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων τη δεκαετία του '70 στην "ετήσια" παρέλαση της Disneyland.

2. Είζς σκεφτεί να βρει έναν άνδρα για να αποκτήσει μαζί του παιδί, χωρίς άλλες δεσμεύσεις, αλλά τελικά αποφάσισε να υιοθετήσει. Όταν είχε ήδη μπει στη διαδικασία υιοθεσίας, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της David E. Kelley σε ένα blind date. Ήταν μαζί μόλις 2 μήνες όταν υιοθέτησαν την κόρη τους Claudia Rose.

3. Είχε κερδίσει στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Orange County το 1978. Ακόμη, είχε διαγωνιστεί για τον τίτλο της Miss California όπου είχε βγει έκτη.

4. Τα τελευταία χρόνια είναι χορτοφάγος. Το αποφάσισε αφότου παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ του CNN σχετικά με την καρδιακή προσβολή.

5. Απέρριψε δύο ρόλους που τελικά κατέληξαν στην Sharon Stone: στο "Casino" και στο "Βασικό Ένστικτο".

6. Στα νιάτα της, την μπέρδευαν με την Debbie Harry. 

7. To 1989 έκανε το θεατρικό ντεμπούτο της στη Δωδέκατη Νύχτα του Σέξπηρ στη Νέα Υόρκη.

8. Ασχολείται σχεδόν όλη της τη ζωή με την ελαιογραφία. .

9. Η Pfeiffer ήταν πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Eva Perón στην "Evita" και μάλιστα, έκανε για αρκετούς μήνες μαθήματα φωνητικής. Τότε θα το σκηνοθετούσε ο Oliver Stone. Όταν όμως άλλαξε ο σκηνοθέτης και ανέλαβε ο Alan Parker, επιλέχθηκε η Madonna.

10. ​Παρέλαβε το δικό της Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας το 2007.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.